Team

Uw gezondheid, onze zorg!

Evelyne Van Hoecke

Evelyne Van Hoecke

Apotheker - Zaakvoerder met ❤️ op de juiste plaats.

Afgestudeerd Apotheker in Gent (2002) en momenteel nog op bijscholing in orthomoleculaire en nutritionele therapie om dieet- en lifestyle begeleiding te kunnen aanbieden.

16 jaar geleden richtte ik de apotheek op, toen nog aan de kerk, in Tielrode.
5 jaar later verhuisden we naar onze huidige locatie, waar ik ook woon samen met mijn man en 2 kindjes, Jules en Camille.

In mijn vrije tijd hou ik van lekker gezond koken, sporten en reizen.

Vanuit mijn passie voor preventieve gezondheid en schoonheid groeide het verlangen om de "plus" verdieping boven de apotheek een nieuwe adem in te blazen : een unieke plaats waar je een betere versie van jezelf kan worden, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Pascale Meersman

Pascale Meersman

Gemotiveerd en vastberaden apotheker.

Adjunct apotheker afgestudeerd in Gent (2007) en voortdurende bijscholing om met de nodige kennis een antwoord te bieden op alle vragen rond geneesmiddelen, voedingssupplementen,...

Ik ben gehuwd met Sven en mama van 2 zoontjes Tiebe en Lenn.
In het laatste jaar van mijn opleiding als apotheker deed ik stage bij Evelyne en ben sindsdien ook verkocht geraakt aan Tielrode. Wij kochten hier een huis en kozen voor de school in Tielrode waar onze zoontjes school lopen.
Ik vind het zalig om in eigen dorp te kunnen werken. 😉

In mijn vrije tijd ga ik graag eens lekker uit eten, wandelen of een fietstochtje maken met het gezin.

Het concept van huisapotheker ligt me nauw aan het hart, waar er een gepast medicatieschema wordt gemaakt en up to date wordt gehouden.
Als je problemen hebt met je medicatie of een luisterend oor zoekt, kan je steeds bij mij terecht.

Patricia Smet

Patricia Smet

All round raad en daad.

Apotheekassistente, gestart in november 1990, bij apotheek Boone te Nieuwkerken-Waas (mama van Evelyne) waar ik heel veel geleerd heb en bijscholingen heb gevolgd gedurende 18 jaar.

Daarna gestart bij Evelyne Van Hoecke, nu 12 jaar, al 30 jaar actief in apotheek.
Ik woon in Nieuwkerken-Waas, 32 jaar getrouwd met Jurgen, fier op onze 2 dochters Aurélie en Elise, super gelukkig als moeke van Camiel en Marie ❤️

Mijn vrije tijd gaat naar genieten van de kleinkinderen, lekker gaan eten en wandelen aan de kust.

Parapharmacie is mijn passie in de apotheek, de juiste producten vinden bij huid- of hoofdhuidananalyse.

Ik geef je ook graag raad bij problemen of kwaaltjes van alle aard !

Sofie Vercauteren

Sofie Vercauteren

Betrouwbaar en behulpzaam.

In 2016 studeerde ik af als apotheker in Gent. Na mijn stage bij Evelyne, had ik een korte werkervaring in Kruibeke. Na 2 jaar kon ik terugkeren naar Tielrode wat voor mij een beetje thuiskomen was 😊.

Samen met mijn vriend Ambroos kochten wij eind 2019 een huis in Tielrode, na wat verbouwingen konden we verhuizen. We genieten volop van de mooie en rustige omgeving hier. Momenteel zijn er nog geen kinderen maar nu het huisje en tuintje al compleet zijn wie weet... 😉

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten (lopen, tennissen, fietsen), lekker gaan eten of ben ik graag bij vrienden en familie.

In de apotheek leer ik elke dag nog veel bij en ben ik gemotiveerd om mij te blijven bijscholen om zo goed mogelijk te kunnen helpen op vlak van medicatie begeleiding en voedingsadvies. Maar ook als luisterend oor kan je bij mij terecht.

Shauni Patyn

Shauni Patyn

Professioneel en vol energie.

Ik ben in juli 2019 afgestudeerd als apotheker aan de Universiteit Gent. Sinds 1 oktober 2019 vervoeg ik het team van Evelyne.

Ik ben geboren en getogen in Tielrode en ben hier ook in het dorp naar de kleuter- en lagere school gegaan (GVB Tielrode). Tot op de dag van vandaag woon ik hier nog steeds. Ik vind het fijn om te kunnen werken in het dorp waar ik opgegroeid ben. Zo kom je af en toe al eens een bekend gezicht tegen.

In mijn vrije tijd dans ik bij danscenter Clapaja in Sint-Niklaas. Hier volg ik verschillende lessen als jazz, ballet & tapdans.

Ik vind het superfijn om al een jaar deel te mogen uitmaken van team Apotheek Van Hoecke. Ik leer elke dag nog bij, wat de job zeer uitdagend en boeiend maakt. Het is fantastisch om mensen te kunnen helpen en steeds voor hen klaar te staan met raad en daad.

Charlotte Van Remoortere

Charlotte Van Remoortere

Zonnetje in huis.

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd voetverzorgster en student apotheekassistente.

Ik heb de kans gekregen om van mijn passie mijn beroep te maken. Samen met Evelyne richtten we EsthéPlus op, een unieke plaats waar je een betere versie van jezelf kan worden. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Ik wil me graag blijven bijscholen om steeds op de hoogte te zijn van alle medische en cosmetische nieuwigheden.

Woonachtig in het mooie Tielrode, opgegroeid op den bovenhoek 😉 (waar ik liefst van al zou blijven). Mijn vrije tijd spendeer ik graag bij mijn vriend, vriendinnen en familie ! Lekker eten of een cocktail sla ik zeker niet af maar gezonde voeding staat meestal voorop.

Graag ontvang ik jullie op de plusverdieping in de apotheek voor gelaatsverzorging, pedicure en ontharing. Ook voor make-up en workshops ben je hier altijd welkom. Als luisterend oor, optimaliseer ik graag je behandeling naar jouw voorkeuren/behoeften.

“Remember when you dreamed about where you are now?” 🤩​