Apotheek Van Hoecke

Uw gezondheid, onze zorg!

Apotheek Van Hoecke te Tielrode, uw huisapotheker met persoonlijke service.

Apotheek Van Hoecke te Tielrode, een team van enthousiaste apothekers en apotheekassistenten die jouw persoonlijke behoeften als missie beschouwt. Ons team ondersteunt je met hun deskundigheid en jarenlange ervaring voor een betere gezondheid en levenskwaliteit.

Als uw huisapotheker kan je bij ons ook terecht voor medicatieschema’s en begeleiding. Ook kan je bij ons terecht voor bloedanalyse en voeding en dieetbegeleiding.

We hebben een zeer uitgebreid gamma aan producten voor de verzorging van je lichaam, huid en haar. Vraag ons om advies voor de keuze van het juiste product voor jouw specifieke behoefte.

 


 

Apotheek Van Hoecke online!

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we jou het nog makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan je bestellingen en reservaties doen. In onze medictie webshop vindt u alle producten terug, ook op de parafarmacie webshop vind je enkele verzorgingsproducten.

Je kan op onze medicatie website eveneens uw voorschrift opladen of via de FarmadOnline App kan dit ook. Hierdoot hoef je dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. Je laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan het voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we per sms als de medicatie klaar is voor afhaling.

Neem zeker ook eens een kijkje op de pagina videos voor onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten,…