Huid-haaranalyse

Uw gezondheid, onze zorg!

Heb jij last van onzuiverheden op je gelaat? Hier en daar droge plekken? Snel last van vet haar of regelmatig jeuk op de hoofdhuid? Maak dan nu jouw afspraak voor een analyse met Patricia, ze maakt graag een half uurtje tijd vrij voor jou. Dankzij ons vernieuwd, innovatief en professioneel meettoestel van Callegari kunnen we jouw probleem in kaart brengen en bieden we jou een mogelijke oplossing.

Huidanalyse

De huid biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en is de spiegel van jouw gezondheid. Als specialist in dermato-cosmetica bieden wij u graag vrijblijvend een huidanalyse aan. Met een professioneel meettoestel van Callegari kunnen wij de belangrijkste parameters van jouw huid bepalen.
Aan de hand van de resultaten gaan we dan samen op zoek naar de beste verzorgingsproducten voor jouw huid.

Met dit professioneel meettoestel kunnen we oa volgende parameters bepalen: vochtgehalte (hydratatie), stevigheid (elasticiteit), talgproductie (sebum), pigmentatie (melanine), pH (zuurtegraad), zonnetype (fototype), huidveroudering,...
Bovendien kunnen we hiermee verschillende lichaamszones specifiek testen en onder de loep nemen. Zo bieden we zeer gedetailleerde programma’s aan.
Aan de hand van de resultaten krijg je persoonlijk en gericht advies over de huid. Op basis van jouw huidtype raden wij de perfecte verzorgingsproducten aan om deze optimaal te verzorgen.

Een huidanalyse gebeurt steeds op afspraak en duurt ongeveer 30 minuten. Je krijgt op het einde een gedetailleerd rapport met de resultaten en onze aanbevelingen.

Haar- en hoofdhuidanalyse

Met dit toestel kunnen we de conditie van jouw haar en hoofdhuid in beeld brengen met behulp van een micro-camera.
Aan de hand van de resultaten gaan we dan samen op zoek naar de beste verzorgingsproducten voor jouw hoofdhuid.

Maak online een afspraak