Voeding- en dieetbegeleiding

Uw gezondheid, onze zorg!

Jezelf lekker verwennen en verzorgen. Iedereen ziet er natuurlijk graag stralend uit en voelt zich graag goed in z’n vel! 

Wij adviseren je graag bij uw keuze in afslankingsproducten maar bieden ook producten aan die je algemeen welzijn bevorderen.

Dankzij de Body & Skin Programs van RainPharma, helpen we jou om samen het roer om te gooien. Slim detoxen doe je met het Smart Nutrition Project, een kort programma dat je zelfstandig kan volgen. Wij bieden je een opstart en opvolgingsgesprekken aan. Alles wat je nodig hebt zit in de Smart Nutrition Box. Wil je een stapje verder gaan en voorgoed komaf maken met ongezonde kilo’s? Dan volg je het Balance Program met de bijhorende Balance Box, een intensiever traject onder begeleiding van één van ons.

Benieuwd welk programma best bij jou het best past? Maak nu jouw afspraak voor een intakegesprek/gezondheidsgesprek, zo kunnen we samen beslissen wat lukt.

Wij geven om jou en je gezondheid!

Je kan bij ons terecht met al je vragen over voeding en supplementen, die bijdragen tot een energiek leven en je preventief gezond houden!
 

Met het RainPharma dieet en de orthomoleculaire filosofie, die wij dankzij onze opleidingen ook beheersen, blijken onze patiënten beter af te vallen en hun gewicht beter te behouden. Bijkomend naast het afslanken voelt men zich veel vitaler en fitter door het leven gaan.


Dankzij de voedingssupplementen krijg je namelijk een boost van energie, worden lichamelijke ongemakken aangepakt, krijg je een mentale opkikker en wordt je huid maximaal ondersteund. Een mooi pakketje om er niet alleen beter uit te zien, maar ook en vooral om je beter te voelen.

 

Maak online een afspraak